Μαρτυρίες ασθενών

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη με το επίπεδο φροντίδας που παρείχε ο γιατρός. Αφιέρωσε χρόνο για να ακούσει τις ανησυχίες μου και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μου πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Η παρακολούθηση της φροντίδας ήταν επίσης πάνω και πέρα από τις προσδοκίες μου και είμαι ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματά μου! Χάρη στον γιατρό, δεν μισώ πλέον τη φωτογραφία μου.



Ήξερα ότι χρειαζόμουν μια διαφραγματοπλαστική για να διορθώσω μια εκτροπή του διαφράγματος. Έκανα έρευνα σε ντόπιους ΩΡΛ γιατρούς. Βρήκα τον γιατρό στο διαδίκτυο. Διάβασα τις κριτικές του και έκλεισα ένα ραντεβού. Τι καλύτερο να έχεις έναν ΩΡΛ γιατρό που είναι και πλαστικός χειρουργός προσώπου; Ήμουν σίγουρη για τον γιατρό. Ήξερα ότι με βάση τις γνώσεις του για τη δομή και τη λειτουργία της μύτης και την εκπαίδευσή του στη ρινοπλαστική, ήμουν σε καλά χέρια. Έχω παραπέμψει δύο φίλους στον γιατρό. Αν ψάχνετε για έναν εξειδικευμένο χειρουργό, μην ψάχνετε άλλο!



Ο γιατρός ξεπέρασε εντελώς τις προσδοκίες μου. Ήταν τόσο επαγγελματίας και πάντα με έκανε να νιώθω ότι ήμουν το πιο σημαντικό πράγμα. Νοιάζεται για τους ασθενείς του και αγαπά τη δουλειά του. Έσπασα τη μύτη μου στα 11 μου. Ήμουν ανασφαλής γι’ αυτό και μετά βίας μπορούσα να αναπνεύσω. Το ονειρευόμουν τόσο καιρό για αυτό. Τώρα, μπορώ να αναπνεύσω τέλεια. Έχω μια όμορφη μύτη με φυσική εμφάνιση: το τέλειο μέγεθος για το πρόσωπό μου! Σας ευχαριστώ που κάνατε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων!



“Θα ήθελα να μοιραστώ την εξαιρετική μου εμπειρία με τον ρινοπλαστικό χειρουργό που επέλεξα. Μετά από πολλά χρόνια παραπόνων για το σχήμα και το μέγεθος της μύτης μου, αποφάσισα να αναζητήσω επαγγελματική βοήθεια. Ο ρινοπλαστικός χειρουργός που επέλεξα, αποδείχθηκε ένας αξιόπιστος επαγγελματίας με εξαιρετική τεχνική και ευαισθησία στις ανάγκες μου.

Από την πρώτη συνάντηση, ο χειρουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις προσδοκίες μου και με άκουγε προσεκτικά. Με ενημέρωσε για τις διαθέσιμες επιλογές μου και μου παρείχε λεπτομερείς εξηγήσεις σχετικά με την διαδικασία της ρινοπλαστικής. Αντιλήφθηκα τον επαγγελματισμό του και την εμπειρία του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός έδειξε ασύγκριτη επιδεξιότητα και ακρίβεια. Ήταν προσεκτικός σε κάθε λεπτομέρεια και με ενημέρωνε για κάθε βήμα που ακολουθούσε. Το αποτέλεσμα ήταν πέραν των προσδοκιών μου – μια φυσική και ισορροπημένη εμφάνιση που ξεπερνά κάθε προηγούμενη προσπάθεια.

Επιπλέον, η μετεγχειρητική φροντίδα και η παρακολούθηση ήταν άψογες. Ο χειρουργός με επισκέφθηκε για να διαπιστώσει την πρόοδο μου και με καθοδήγησε σχετικά με την κατάλληλη φροντίδα που θα έπρεπε να ακολουθήσω για να επιτύχω τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Συνολικά, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με την επιλογή μου για τον ρινοπλαστικό χειρουργό. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η εξαιρετική τεχνική του και η ευαισθησία του στις ανάγκες μου έκαναν την εμπειρία μου άνετη και αξέχαστη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους αναζητούν μια ρινοπλαστική επέμβαση με αποτελέσματα που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.”



Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα της επέμβασης μου. Μπορώ να αναπνεύσω πολύ καλύτερα και το πλαϊνό μου προφίλ φαίνεται επίσης πολύ καλύτερο. Αμάντα



O επαγγελματικός του τρόπος, η φροντίδα και η ποιότητα της δουλειάς του ήταν εξαιρετικά.



“Θα ήθελα να μοιραστώ την εξαιρετική μου εμπειρία με την ρινοπλαστική επέμβαση που έκανα για τη διόρθωση του στραβού διαφράγματος μου. Ήμουν αρνητική στην ιδέα ότι θα μπορούσα να ανακτήσω την αναπνοή μου και να έχω έναν συμμετρικό και φυσικό σχηματισμό στη μύτη μου, αλλά ο ρινοπλαστικός χειρουργός με έκανε να αλλάξω γνώμη.

Από την πρώτη συνάντηση, ο χειρουργός απέδειξε την εμπειρία και την επαγγελματικότητά του. Με εξέπληξε η προσέγγισή του, καθώς ακούγοντας τις ανησυχίες μου για την αναπνοή μου και την εμφάνιση της μύτης μου, με έκανε να αισθανθώ ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός απέδειξε την εξαιρετική του ικανότητα να διορθώνει το στραβό διάφραγμα. Οι αποτελέσματα ήταν απλά εκπληκτικά. Έχω μια συμμετρική μύτη που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά μου και μπορώ να αναπνέω με ευκολία πλέον.

Μετά την επέμβαση, ο χειρουργός συνέχισε να παρακολουθεί την πρόοδό μου και να παρέχει συμβουλές για τη μετεγχειρητική περίοδο. Η περίθαλψη που έλαβα ήταν ασύγκριτη και αισθάνθηκα υποστηριζόμενη καθ’ όλη τη διάρκεια.

Συνολικά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την ρινοπλαστική επέμβαση για το στραβό διάφραγμά μου και δεν θα μπορούσα παρά να προτείνω τον ρινοπλαστικό χειρουργό μου. Η επαγγελματική του αντιμετώπιση, η τεχνική του αρτιότητα και η ικανότητά του να δημιουργεί φυσικά και αρμονικά αποτελέσματα τον καθιστούν εξαιρετικό ρινοπλαστικό χειρουργό.”